Losberger cégcsoport

A LOSBERGER GMBH

kizárólagos Délkelet-európai partnere a Pannónia Event Invest Kft., aki 2001 óta van jelen a sátorértékesítés és bérbeadás területén Kelet-Európában. Szakmai, műszaki vagy kereskedelmi kérdésekben a munkatársak készséggel állnak rendelkezésre.

 

Losberger GmbH Európa és a világ vezetõ:

A gyártás és értéskesítés mellett bérbeadással is foglalkozó multinacionális cég termékei Új-Zélandtól, Európán át az amerikai kontinensig, mindenütt ismertek és elfogadottak.

LOSBERGER cégcsoport

Losberger GmbH Európa

RAKTÁRSÁTRAK

Anyacégünket 1918-ban alapította a Losberger család, melynek 3. generációja a mai napig a vállalkozás irányítója.

1972-ben egy nagyon jelentős lépés történt cégünk életében, felállításra került a mai modern alumíniumvázas sátortechnikát megalapozó, alumíniumprofilból készült sátor. Fő tevékenységünk is ezután ez a típus gyártása és bérbeadása maradt.

Ettől az időponttól kezdődően valósult meg a nagyfokú mobilitás, gyors szerelés, gazdaságosság lehetőségé, mely ma is jellemzi tevékenységünket.

Gyártásunkat a kiemelkedő műszaki színvonal, termékeinket a kiváló minőség, precíz tervezés és maximális variálhatóság jellemzi. Bérleti készletünk eléri a 700 000 m2-t.

Mobilcsarnokok

Mobil csarnokok

A LOSBERGER sátrak megbízhatóságát az évtizedek óta alkalmazott technológia
és a különleges tartozékok, kiegészítők adják.

Raktársátor, logisztikai sátor

Raktár sátrak

A sátrak komplett kiegészítőkkel rendelhetők:
- padlózat, - műanyag fal, - üvegfal, - ajtó, -világítás, - fűtés stb.

Sátor bérbeadás rendezvényekre

Kiállítási sátrak rendelése

A sátor eloxált alumínium-vázszerkezetből készül,vpoliészter szövetbetétes PVC-vel, kétoldalon kent műszaki ponyva, lángálló kivitelben.

Kérjen egyedi árajánlatot!

Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi űrlap kitöltésével